Vacatures Regiobestuur

Vanwege het aftreden van een drietal Regiobestuursleden ( eenmaal op de afgelopen Voorjaarsvergadering en tweemaal op de komende Najaarsvergadering op 02 november staan er een drietal vacatures open binnen het Regiobestuur.

Het betreft hier de vacatures bestuurslid met de portefeuille springen / eventing, penningmeester en portefeuillehouder recreatie.

Als u dit aanspreekt en u over de juiste kennis en kwaliteit beschikt,  meldt u dan nu aan als:

Kandidaat Bestuurslid van de Regio

Hieronder vindt u de omschrijving voor beide functies.

U kunt een e-mail met uw motivatie sturen naar de secretaris van de regio de heer P. Timmers: pac.timmers@hetnet.nl   voor vrijdag 16 september. Een gesprek met de vertrouwenscommissie van de regio maakt deel uit van de procedure. Tijdens de selectieprocedure zal uw kandidaatstelling uiteraard vertrouwelijk worden behandeld.  De bestuursleden met de portefeuille springen / eventing en penningmeester van de Regio worden op de Najaarsvergadering middels een stemming in functie gekozen en degene met de portefeuille recreatie wordt middels de digitale procedure gekozen. .

Gaarne deze oproep communiceren binnen uw bestuur en leden binnen uw vereniging / organisatie, alvast bedankt voor uw medewerking in deze.

Met vriendelijke groet,

Secretariaat KNHS Regio Noord Brabant
Peter Timmers


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *