Mededeling van de KNHS Regio Noord-Brabant van d.d. 22 april 2020

Beste Paardensportliefhebbers in Noord-Brabant,

Na de toespraak van Mark Rutte van gisteren, zullen jullie nu allemaal weten dat alle grotere hippische evenementen tot 1 september niet meer mogelijk zijn. De Brabantse Outdoor Kampioenschappen die op 11 en 12 juli plaats zouden vinden in Udenhout zijn hierdoor niet mogelijk en worden bij deze helaas afgelast. Dit betekent ook dat de selecties voor de Outdoor Brabantse Kampioenschappen 2020 die op de kalender stonden helaas niet kunnen plaatsvinden.

Ook gewone wedstrijden zijn nu niet toegestaan tot minimaal 20 mei. We weten natuurlijk nog niet hoe de situatie in juni zal zijn. Wij volgen hierbij de aanwijzingen van de overheid.

Wij zijn in overleg met de KNHS in Ermelo over wat er nu gaat gebeuren met de geplande Hippiade te Ermelo in week 33. De beslissing daarover wordt voor 1 mei door de KNHS bekend gemaakt.

We betreuren dat door de Corona crisis onze prachtige paardensport nu op een heel laag pitje staat. We hopen dat we er de komende winter een fantastisch Brabants Indoor kampioenschap 2021 van kunnen maken.

Wij houden jullie via de Website en Facebook op de hoogte.

Blijft gezond en houd de afstand van minimaal 1,5 meter in acht.

Met hartelijke groeten,

Jacques van der Harst
Voorzitter KNHS Regio Noord-Brabant


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *